Vi söker fler kollegor till QTEMA

Lediga tjänster just nu

Vi söker drivande konsulter med ödmjukhet och professionalism!

Våra kunder har stort behov av specialister inom Krav och Test. De finns inom olika sektorer, till exempel bank och finans, detaljhandel, telecom och hälso– och sjukvård. Vi erbjuder både strategiska och operativa tjänster inom test och krav, samt även utbildning inom de två områdena.

QTEMAs ambition är att ligga i framkant och erbjuda moderna och effektiva metoder för kravhantering och mjukvarutest. Vi söker därför alltid efter nya spjutspetsar inom krav– och testområdet.

Allmän ansökan

Förutom dessa tjänster söker vi alltid efter kompetenta medarbetare inom krav och test, så om du är intresserad är du välkommen att kontakta Anna-Karin Öster. Du kan också mejla till  jobb@qtema.se

Anna-Karin Öster

Anna-Karin Öster

Vi alltid efter kompetenta medarbetare inom krav och test, så om du är intresserad är du välkommen att kontakta Anna-Karin Öster.

Om att jobba på QTEMA… Våra konsulter berättar…

Varför valde du att börja på QTEMA?
Jag valde att börja på QTEMA efter det att jag gått en av QTEMAs utbildningar. Utbildningen var väldigt bra och jag tänkte att ”det här är ett företag som tänker kvalitet”. Och det stämde!

Hur är det att arbeta på QTEMA?
QTEMA är ett litet nischat företag vilket passar mig bra.

Samarbetet med BTH är unikt i sitt slag och gör att vi ligger i framkant.
Jag har möjlighet att välja uppdrag i samråd med min konsultchef utifrån de förfrågningar som inkommer.

Vad tycker du om FLEX-lön?
FLEX-lön är det bästa QTEMA gjort under de år som jag varit anställd. Modellen är helt klart marknadsledande. Jag har möjlighet att växla inom FLEX-lön en gång/år.

Skulle du rekommendera någon annan att börja arbeta på QTEMA?
Jag rekommenderar alla att söka sig till QTEMA. Juniora konsulter erbjuds mentorskap av seniora.

Anki, Konsult QTEMA

Varför valde du att börja på QTEMA?
Jag sökte jobb på QTEMA för företagets inriktning stämmer med min; krav, test och teknisk projektledning. Det ger mig mer variation.

Hur är det att arbeta på QTEMA?
Det är bra att arbeta på QTEMA. Jag uppskattar att arbeta på ett mindre företag som också ser fördelarna med att låta konsulterna vara med i försäljningsarbetet.

Vad tycker du om FLEX-lön?
Tycker det är bra att var och en får möjlighet att välja den modell som passar dem och deras situation bäst.

Skulle du rekommendera någon annan att börja arbeta på QTEMA?
Jag rekommenderar personer att arbeta på QTEMA om de har intresse att arbeta inom krav och/eller test och vill arbeta som konsult.

Anna, Konsult QTEMA