Om QTEMA

Vi ser problem precis överallt

Och det har vi gjort sedan 1988, vilket innebär att vi nu har 26 år i kvalitetssäkringsbranschen. För ditt företag betyder det att du inte behöver bekymra dig för om utvecklarna bygger rätt lösning, eller om lösningen kommer motsvara dina förväntningar. QTEMAs specialistkonsulter tar hand om det! Våra konsulters glöd och specialistkompetens ökar din effektivitet och lönsamhet, genom att ni på ert företag i lugn och ro kan ägna er åt det ni är bra på.

– Vi har ca 20 konsulter anställda, ett litet företag med lättrörlig dynamik och korta beslutsvägar
– Vi medverkar i forskning kring test och krav vid Blekinge Tekniska Högskola, tillsammans med dem har vi tagit fram vår banbrytande produkt för diagnosticering av ett företags kravprocess — QRIM
– Vi finns i Stockholm

För QTEMA och våra medarbetare är det självklart att leva som vi lär, därför arbetar vi efter ett verksamhetssystem med följande tre fundament:

1. Vi lovar aldrig mer än vi kan hålla: Våra konkurrenter eller företaget som utvecklar IT-lösningar kanske ger löften om guld och gröna skogar.En konsult på QTEMA står för trygghet och kompetens

2. Vi har kundnöjdheten i centrum genom alla uppdrag: QTEMAs konsulter för alltid en kontinuerlig dialog med kunden, syftet är att kunna leverera med hög precision. En QTEMA-konsult har hög social kompetens och är samtidigt orädd nog att ställa de där extra frågorna som krävs för att pricka in kundens behov och förväntningar.

3. Vi följer upp kvaliteten i vår leverans: För oss är det inte tillräckligt att kunden är nöjd med leveransen. Som specialister inom test och krav anser vi att det alltid finns förbättringar att göra. Efter varje projekt granskar vi självkritiskt det arbete vi utfört och den leverans kunden fått, så att vi hela tiden kan förbättra våra egna processer.

Barncancerfonden

Affärsidé – varför vi finns till

QTEMAs tjänster och metoder för kvalitetssäkring av IT-system ökar våra kunders effektivitet, säkerhet och lönsamhet.

Vision – vad vi vill uppnå

QTEMA är konsultbolaget som marknaden väljer att anlita när man ska kvalitetssäkra sina IT-system.

Strategi – hur vi når vår vision

  • Hög precision i tjänster och leveranser.
  • Nöjda och engagerade medarbetare.
  • Nöjda kunder.

Ledning

Anita Roll Styrelseordförande

Anita Roll

VD QTEMA

Anna-Karin Öster Konsultchef

Anna-Karin Öster

Konsultchef QTEMA

Kunder

SBAB
dnb
hm
Hyresgästföreningen
handelsbanken
itello
Transportstyrelsen
Skandia
Länsförsäkringar
Nordea
Home 2 You
SEB
Kuponginlösen
Taxi Stockholm

Kundrådet

QTEMAs kundråd är vår indikator på om företaget är på väg åt rätt håll. Här stämmer vi av visioner och tankar om hur vi ska utvecklas tillsammans med representanter från flera av våra kunder. Träffarna sker tre gånger om året och syftet är att hålla QTEMA på rätt väg där kundfokus och affärsmannaskap möts optimalt.  För vi vet att även ett vinnande koncept passerar sitt bäst-före-datum, med en stor portion ödmjukhet ska vi då ändra riktning!