Jobba på QTEMA?

Vi utvecklas tillsammans

Att jobba som konsult hos oss på QTEMA innebär möjlighet att ständigt utvecklas. Du blir en del av ett team som är besjälat med att se utmaningar som möjligheter. Som konsult på QTEMA får Du dela med dig av dina kunskaper, coacha dina kolleger likväl som Du alltid finner stöd när Du själv behöver.

Vårt unika samarbete med forskarvärlden gör att Du har möjlighet att ligga i framkant när det gäller de senaste rönen om framtiden inom test och krav. Din kraft och kompetens gör oss tillsammans till ett framgångsrikt team!

Att vara konsult på QTEMA

På QTEMA får Du som konsult möjlighet att arbeta med spännande och utvecklande uppdrag hos intressanta kunder. Vi erbjuder tjänster som är moderna och som baseras på våra kunders behov. Du erbjuds som konsult på QTEMA stor frihet samt möjlighet att utvecklas vilket gör att Du presterar mer och mår bättre. Resultatet gör oss alla till vinnare: våra kunder, våra kunders kunder, Du som konsult samt QTEMA.

marius-ciocirlan-398931-unsplash.jpg

Vill du vara med?

Hos oss finner Du ett glatt gäng som gillar att umgås och ha kul vid sidan av uppdragen. Vi ser oss som ett sammanlänkat team med som har glädjen och humorn som en viktig ingrediens jämte konsultrollen. Vill du också vara med? 

Kontakta oss om du vill veta mer.

Här kan du läsa mer om vad våra anställda tycker.


RundaBild_AnnaKarin.png


ANNA-KARIN ÖSTER
Konsultchef

070 772 20 25
anna-karin.oster@qtema.se

 

Aktuella jobb

VERKSAMHETS- OCH KRAVANALYTIKER/KRAVLEDARE

Vi söker nu verksamhets- och kravanalytiker med flera års erfarenhet av att arbeta som kravledare. Läs hela annonsen här.


TESTLEDARE

Vi söker erfarna testledare med bakgrund inom några av följande branscher bank, finans, försäkring, handel, ehandel eller myndighet. Läs hela jobbannonsen här.


TEKNISK TESTARE/TESTAUTOMATISERARE

Vi söker Dig som är erfaren tekniska testare / testautomatiserare med vana att bygga testramverk och som kan vägleda kunden kring val av verktyg, metoder mm vid tekniska tester och testautomatisering. Läs hela jobbannonsen här.


SPONTANANSÖKAN

Förutom dessa tjänster söker vi alltid efter kompetenta medarbetare inom krav och test. Är du intresserad är du välkommen att kontakta Anna-Karin Öster.