Våra medarbetare berättar

 
 

Carina Testledare, testautomatiserare

Varför valde du att börja på QTEMA?
Jag ville jobba på ett lite mindre konsultbolag, där man känner att man inte försvinner i mängden, som fokuserar på test. Jag hade också bara hört gott om QTEMA från branschkollegor. Visserligen känner jag ingen som jobbat här, men flera som haft kontakt med QTEMAs konsulter eller utbildare hade alla enbart en positiv bild av QTEMA.

Hur är det att vara konsult på QTEMA?
Det är en varm, personlig stämning och man känner att konsulterna verkligen är viktiga. Det känns roligt att alla här jobbar med test och krav, eftersom vi testare och kravare kanske i andra sammanhang (som i projekten) lätt kommer lite i skymundan av den stora mängden utvecklare. På QTEMA får vi känna oss i blickfånget och i centrum 😊.

Varför skulle du rekommendera någon annan att börja arbeta på QTEMA?
På grund av allt jag skrivit ovan… och för att det är ett stabilt företag som varit med länge. Trots det så lutar man sig inte tillbaks utan vill komma vidare t e genom forskningssamarbetet med Blekinge Tekniska Högskola.

Vad är det som gör att du trivs på QTEMA?
Egentligen samma som jag skrev under ”Hur är det att vara konsult på QTEMA”. Och jag tycker också att matchningen med mitt första uppdrag blev väldigt bra. QTEMA har många spännande uppdrag att erbjuda sina anställda konsulter.

Carina

Carina


Adil

Adil

Adil Agil testare

Varför valde du att börja på QTEMA?
Jag har arbetat som konsult på fler olika bolag.  Det som bl. a tilltalade mig och som gjorde att jag började på QTEMA var den rörliga lönemodellen där jag får friheten som jag vill ha samtidigt som jag förblir en del av gruppen.
Det innebär att jag får ta del av kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter som man som egenföretagare saknar. För mig är QTEMA det bästa ur båda världarna helt enkelt! J

Hur är det att vara konsult? 
Jag trivs väldigt bra som konsult, då jag gillar när det händer saker. Som konsult på QTEMA arbetar man för att nå resultat och när man uppnått det man vill, kan man gå vidare till nästa uppdrag och på så vis få chansen att prova olika branscher och få bredda sin kompetens vilket jag tycker är väldigt positivt. QTEMA erbjuder mig många spännande uppdrag.

Varför skulle du rekommendera någon annan att börja på QTEMA? 
QTEMA möter upp till konsulternas personliga situationer och önskemål gällande lönesättningsmodell och villkor. Det finns möjlighet att själv skräddarsy din egen roll och personliga utveckling. Jag rekommenderar definitivt andra att söka sig till QTEMA - om man är intresserad av krav och/eller test.

Vad gör att du trivs på QTEMA?
QTEMA är ett mindre företag och det känns mer personligt. QTEMA ger stor frihet att bana sin egna väg för hur - och inom vad - man vill utvecklas. Förutom lönemodellerna så står QTEMA för en positiv och utvecklande miljö att verka som konsult i.


Sonja Kravanalytiker

Varför valde du att börja på QTEMA?
Jag blev glatt överraskad när såg att QTEMA sökte kravanalytiker. Som anställd under 1990-talet, kom jag kom i kontakt med en av QTEMAs konsulter. Företaget har hängt med länge och det känns tryggt. Roligt att bli erbjuden en anställning.

Hur är det att vara konsult på QTEMA?
Här finns möjlighet att få vara med att påverka inriktning på sitt uppdrag och få bredda sin kompetens. Jag trivs med nya utmaningar och att få utvecklas med mina nya lärdomar. Det kan jag göra här! Det finns ett bra samspel och öppenhet i att hitta bra uppdrag som en naturlig del i processen.

Varför skulle du rekommendera någon annan att börja arbeta på QTEMA?
Det finns en stor valmöjlighet i sin personliga utveckling och en flexibel lönemodell. Företaget har ett brett kontaktnät som ger möjlighet till många spännande uppdrag.

Vad är det som gör att du trivs på QTEMA?
QTEMA är ett litet företag med familjekänsla, trots många nyanställda det senaste året. Här är det högt i tak och stor valmöjlighet gällande lönemodell, val av uppdrag och personliga val av trygghetspaket. Ledningen är bra på att få mig att känna att jag och mina medarbetare är viktiga tillgångar och att vi tillsammans driver företaget framåt. Vi får uppmuntran både i stort som smått.

Sonja

Sonja