Blir det ALLTID eller ALDRIG som du tänkt dig?

Qtema-Det-blir-aldrig-eller-alltid-som-du-tänkt-dig-Final-web.jpg

”Datorer och IT-system lever sitt eget liv och uppför sig nästan aldrig som man tänkt sig!”
Har du hört de orden, eller rent av sagt dem själv?

Datorer och IT-system uppför sig precis som de byggts! För att undvika att man bygger fel behövs kvalitetssäkring. Det behövs en tydlig kravställning och ett strukturerat testarbete som verifierar kraven. Först då kan vi lita på att datorer och IT-system alltid uppför sig som man tänkt sig.

QTEMA erbjuder moderna tjänster inom kvalitetssäkring. Vi ser till att du spar tid och pengar, att du får nöjdare kunder och en engagerad organisation. Vårt mål är att du säger ”Det blir alltid som jag har tänkt mig!”

Vi kommer att höra av oss under våren. Vill du ha säkra datorer och IT-system? Ta dig då tid att träffa oss på QTEMA så ska vi berätta vad vi kan göra för att du har datorer och IT-system som alltid uppför sig som du vill.