QTEMA drivande i yrkeshögskoleutbildningen Teknisk testare på JENSEN!

I januari 2018 kom det glädjande beskedet att Myndigheten för Yrkeshögskolan beviljat ansökan från JENSEN Yrkeshögskola om att driva en utbildning till Teknisk testare i Stockholm. Vi på QTEMA har varit delaktiga i framtagandet av utbildningen. En stark och engagerad ledningsgrupp, där QTEMA är representerat, är redan i full gång med förberedelserna inför starten i augusti.

Vill du läsa mer om utbildningen eller vill du anmäla dig till den gör du det på https://www.jensenyh.se/vara-utbildningar/teknisk-testare 

Inspirationskväll
Är du intresserad av att veta mer om utbildningen är du välkommen till ett inspirationskväll som kommer att gå av stapeln onsdagen den 11 april 2018 kl 17.30 – 19.30, Stora Nygatan 30 (Gamla Stan, 3 minuter från tunnelbanan) . Där kommer det att bjudas på företagspresentationer, intressanta föreläsningar, workshops och mingel.

Du anmäler dig till minglet via: https://www.jensenyh.se/vara-utbildningar/inspirationskvall

Begränsat antal platser. Anmäl dig redan idag!

Satsa på framtiden – satsa på test!