ReQtest

Test- och kravhanteringsverktyget ReQtest är en molntjänst som är väletablerad på marknaden och som inte kräver installationer eller uppdateringar. Verktyget används i såväl nyutveckling som förvaltning samt både agilt och äldre arbetssätt.

I den här kursen får du lära dig att anpassa ReQtest och att använda verktyget optimalt efter dina behov. Lär dig hantera krav, testfall, testexekvering och felrapporter. Effektivisera arbetet, ta fram kraftfulla beslutsunderlag och visualisera med diagram.

Kursens fokus ligger på praktiska övningar som du kan använda direkt. Efter kursen har du en bra konfiguration och du har lärt dig de viktigaste delar av verktyget.


Antal kursdagar: 1 dag  Pris: 6.800 kr exkl. moms


Kursbeskrivning

Denna praktiskt inriktade kurs lär dig hur du anpassar och använder ReQtest för att arbeta med krav, test och felrapportering. Du får också lära dig att ta fram beslutsunderlag och tydliga diagram. Kursen ger dig en god överblick till hela ReQtest och tack vare många övningar kommer du få fördjupade kunskaper så som planera, genomföra och följa upp testning samt hantera krav och bli effektiv på att skriva felrapporter.


Kursmål

Efter kursen kommer du ha kunskaper för att anpassa ReQtest och använda verktyget optimalt för att passa din och din verksamhets behov.


Vem bör delta?

Kursen är lämplig för både nya och mer erfarna användare. Om du redan har viss erfarenhet av ReQtest kommer du att få kunskap om hur du kan arbete mer effektivt.